Klassikkoautojen entisöinti

Klassikkoautojen entisöinti vaatii tekijältään automerkin aikakauden tekniikan tuntemusta. Entisöimällä auton alkuperäisillä varaosilla ja aikakauden tekniikalla, sen arvo säilyy parhaiten. Golden Silver Oy on kokenut entisöijä ja klassikkoautojen entisöinti tehdään meillä aina huolella, jokaiseen autoon tarkasti keskittyen.

Vanhojen autojen entisöinti Naantalissa

Toimipisteemme on Naantalissa, mutta asiakkaitamme sekä Suomessa että Keski-Euroopassa. Klassikkoautojen entisöinti vaatii erityisesti huolellisuutta ja kunnioitusta autoa kohtaan. Eri aikakausina on käytetty erilaisia työkaluja ja menetelmiä, joiden tunteminen on tärkeää.

Entisöinnissä tavoitellaan alkuperäistä kuntoa

Entisöinnissä pyritään säilyttämään ja käyttämään alkuperäisiä osia ja tekniikkaa. Värisävyt ja verhoilu pyritään tekemään mahdollisimman alkuperäiseksi.

Kysy tarjousta

Kysy meiltä tarjousta entisöitävästä autostasi. Muistathan kuitenkin, että vanhojen autojen ollessa kyseessä, korjattavaa voi paljastua odotettua enemmän, jolloin entisöintikulut kasvavat. Entisöintiin vaikuttavat myös varaosien saatavuus. Kysy meiltä hinnoista tarkemmin.

Vanhojen autojen entisöinnin lisäksi tarjoamme myös talvisäilytystä, johon kuuluvat tarvittaessa myös erilaiset huolto-,kunnostus- ja puhdistustyöt. 

Golden Silver Oy

Aholankatu 3
21110 NAANTALI
0400 403 554

                              hpp-tekniikka@injektointi.com

www.goldensilver.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

KIINNOSTUITKO PALVELUISTAMME?

Mikäli haluaisit tietää lisää palveluistamme tai neuvotella tarjouksesta, täytä yhteystietosi ja viestisi oheiseen lomakkeeseen. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

Golden Silver Oy
Koivumäentie 9
21110 NAANTALI

Y-tunnus: 2690583-6
Puh:

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Golden Silver Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Nimi
Sähköpostiosoite
Matka- ja/tai muu puhelinnumero
Organisaatio ja asema
Organisaation osoitetiedot
Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.